zaterdag 6 april 2013

Een verjaardagskaart voor mannen

Het is weer bijna tijd voor de verjaardag van mijn vader. En wat vind ik dat toch altijd moeilijk... een kaartje maken voor een man. Ik hoop dat ik hiermee op het feest mag verschijnen ;).
 
 

Raamschilderingen

Oké, dit zijn geen kaartjes, maar mijn zoontje vind het wel heel grappig dat ook dit een van mijn hobby's is. Ik probeer in bepaalde tijden in het jaar de ramen leuk te beschilderen. Nadeel: ik ben er vaak heel wat uurtjes mee zoet die ik ook had kunnen besteden aan het maken van kaartjes. Nou goed... niet zeuren. Ik wilde ze jullie niet onthouden...
 
 
 

Condoleancekaart

Mijn Cuttlebug is binnen, maar de kaart die ik hieronder heb gemaakt is nog met behulp van de Cuttlebug van de mijn vriendin Joyce. Het is een simpel kaartje, maar dat vind ik persoonlijk wel lekker bij condoleancekaartjes.

Vinden jullie het ook zo moeilijk om condoleancekaartjes op de stapel te hebben liggen? Ik vind zo'n kaart eigenlijk best afhankelijk van degene die is overleden en degene die achterblijven. Ik moet zeggen dat ik het daarom wel lastig vind om er echt een voorraadje van aan te leggen.

Hierbij mijn creatie:


Gefeliciteerd met je rijbewijs!

Ik vind dit kaartje nogal slecht overkomen op de foto. Misschien had ik de foto beter bij daglicht kunnen maken. Ik heb voor deze kaart groen linnenpapier van de Action gebruikt (hoezo goedkoop) als basis. Verder mijn nieuwe blokjes papier van My Mind's Eye. Heel leuk om oud en nieuw zo te combineren. Verder kocht ik vandaag de embossingmal met het prikkeldraad. Ik vond het leuk om deze op deze manier meteen te gebruiken.
 
Misschien morgen toch nog maar eens een nieuwe foto maken. Deze is niet heel erg duidelijk..
 
 
 

Ook een probeersel met My Mind's Eye Kraft Funday

Ik zag Joyce gisteren schrijven dat ze het lastig vond om van het blokje My Mind's Eye Kraft Funday kaartjes te maken. Vandaar dat ze het blokje denk ik aan mij heeft meegegeven om er wat leuks mee te maken. Vandaag in onze lokale knutselstore eindelijk de Nederlandstalige stempels meegenomen waar ik al een tijdje de kijk op had. Die kon ik dus meteen gebruiken.
 
Ik vind hem wel grappig geworden. Alleen denk ik dat ik de bloemblaadjes (een paar) nog wat omhoog ga vastzetten voor wat meer beweging in de bloem. Altijd weer de vraag wat ik zal doen... Meestal geef ik mijn kaarten af omdat ik het jammer vindt dat ze zo 'plat' worden in een envelop. Zeker bij dit soort kaarten. Maar ja... het kan niet altijd anders. Ik denk dat ik maar even wacht tot het moment dat ik deze kaart ga weggeven of opsturen.
 

Ook een jongenskaartje!

Je merkt het hè? Ik ben nog niet zo'n blogger. Knutsel heel wat, maar vergeet elke keer foto's te maken en een stukje te schrijven! Sorry daarvoor. Ik probeer het bij deze meteen met een flink aantal berichtjes goed te maken.

Na het meisjeskaartje, kon het jongenskaartje natuurlijk niet achterblijven. Dus bij deze!





Vandaag ben ik met Joyce weer eens lekker aan het shoppen geslagen. Je merkt dat deze hobby een aanslag is op je portemonnee, maar goed... we hebben er weer heel wat moois voor terug. Vandaag daarmee ook meteen wat nieuwe kaartjes gemaakt (vier maar liefst). Twee daarvan kan ik nog niet showen aangezien een zekere bloglezer binnenkort een kindje verwacht en ik natuurlijk nog niet wil dat ze mijn creaties voor haar nieuwe zoontje of dochtertje ziet.