maandag 25 februari 2013

Eerste keer liften

Als je met iemand knutselt die al veel verder is dan jijzelf doe je steeds weer goede ideeën op. Zo komen er dan ineens termen op je af, zoals bijvoorbeeld ook liften. Ik denk eerst: wat ga je oplichten of omhoog doen, maar goed... ik ben blijkbaar nog echt een leek en heel naïef.

Inmiddels weet ik wat ze bedoelt en een weekje geleden liftten we een kaart van Nadine. Dit was de kaart die zij gemaakt had:


En dit is mijn versie geworden, gemaakt van een surpisepakket papier en toebehoren dat ik bij de Hobbywinkel in Heesch gekocht had. Spannend, dat soort pakketten, want een deel van de inhoud is echt verrassend. Ik denk dat ik het zelf niet gekocht zou hebben als ik de bladen los gezien zou hebben, maar het resultaat is toch wel aardig.

 


3 opmerkingen:

 1. Je lift is super geworden! Die kleurtjes zijn echt heel leuk. Vantevoren.niet gedacht toen je dat papier kocht, nietwaar? Groetjes joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben je blog maar gaan volgen. We kunnen vast veel leren van elkaar.
  Ik wist totaal ook niet wat liften was.
  Bij mij stonden er andere modellen. Maar deze is ook leuk geworden.
  gr Leny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Josien, Leuk dat je een bericht achterliet op mijn blog. Die verfspatters op mijn kaart zijn gemaakt met een stempeltje van Eline (dus daar kan weinig aan mis gaan, gewoon eens proberen!). Leuk dat je nu ook een blog hebt en dat jij en Joyce mijn kaart hebben gelift vind ik natuurlijk helemaal te gek! Je uitwerking is super vrolijk, leuk papier heb je ervoor gebruikt! Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen