zondag 26 mei 2013

Lekker productief dagje gehad...

Soms heb je van die dagen dat je echt even flink door kan werken aan je collectie kaarten. Wel fijn want mijn oma heeft van de week weer een deel van mijn kaarten meegenomen. Dus een beetje aanvullen was niet verkeerd.

De vakantie staat voor de deur (twee weekjes Denemarken voor de boeg). Ik heb er echt zin in. Zit wel te twijfelen of ik niet een klein knutseltasje zal inpakken. Hmmm... ik weet niet of ik manlief zo gek krijg om mij mijn knutselspullen mee te laten sjouwen.

Nou ja... vooruitlopend op de vakantie allereerst een kaartje gemaakt in leuke blauwe tinten. Met twee nieuwe jongetjes in de vrienden- en kenniskring was ik weer door mijn voorraad jongenskaartjes heen. Ik heb papier gebruikt van Eline's Buitenhuis. Erg leuke papiertjes hoor. Niet zo typisch voor een geboortekaartje, maar op zich hou ik daar wel van. Beetje afwijken van de standaard mag, toch? Verder ben ik erg blij met mijn nieuwe platinum embossing poeder. Dat ziet er wel echt chique uit al zeg ik het zelf...

 
Verder geknutseld in opdracht mijn oma (ja, diezelfde als die regelmatig mijn collectie plundert). Helaas zitten ze in de omstandigheden dat ze toch vaker dan ze lief is afstand moeten doen van hun naasten. Ze zijn dan ook al in de tachtig. Zij en mijn opa houden beide niet zo van de standaard kaarten, vandaar dat ik geprobeerd heb er wat bijzonders van te maken, zonder dat het heel veel tijd kostte. Althans, zeker deze eerste kaart niet:
 
 
 
Een simpel kaartje met wat Tim Holz craftpapier, schuurmaatje er overheen, een embossing folder, een lintje en wat metalen bloempjes. Zo klaar dus eigenlijk. Ik vind eigenlijk wel dat ie op de foto niet zo heel goed overkomt. De volgende kaart duurde ietsjes langer. Ik vind het al tijden moeilijk om iets met alleen maar zwart en wit te doen. Maar nu is een condoleancekaart een goede uitdaging om hier eens aan te beginnen. Hier mijn resultaat:
 
 
 

1 opmerking:

  1. Mooi zeg! Wat mooi bij die onderste kaart, dat doorkijkje met vellum, gaaf idee! Groetjes joyce

    BeantwoordenVerwijderen