woensdag 3 juli 2013

Een snel bedankkaartje

Afgelopen dinsdag weer een gezellig knutselochtendje gehad met Joyce. Toen ik na mijn eerste kaartje nog wat gezellig papier over had van mijn blokje Carta Bella Traditions 6x6 Inch, dacht ik toch nog maar even snel een makkelijk kaartje in elkaar te knutselen. Ook al was het een snel projectje: ik vind hem eerlijk gezegd toch wel leuk geworden. Het blokje papier heb ik bij Paperpads een keer in de aanbieding gekocht (volgens mij kostte het echt amper iets), maar het valt zeker niet tegen. Lekker papier om mee te werken en lekker bij elkaar passende papiertjes.
 
Zo af en toe komt het voor dat je ineens een kleurencombinatie gebruikt die je nog niet eerder had gebruikt. Nu gebruik ik groen sowieso niet zo vaak, maar in combinatie met rood doet het me toch al snel aan Kerst denken. Misschien vind ik hem daarom ook wel zo grappig gelukt.
 
 

2 opmerkingen:

  1. Hij is echt heel tof geworden, groen en rood, maar toch geen kerstgevoel en dan ook nog met die pauw erbij, vind hem echt héél tof! Toch eens kijken of ik dat papierblokje ook nog ergens kan scoren...
    groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi snel kaartje gemaakt. Vind de kleurencombinatie heel mooi.
    gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen